Robbie Williams: Snažím sa byť dobrým otcom

NETKY.SK • 12 Október 2013, 09:48 • 2 min
Robbie Williams: Snažím sa byť dobrým otcom

LONDÝN - Britský spevák Robbie Williams sa vyjadril, že sa svojej 13-mesačnej dcére Theodore snaží byť dobrým otcom. Povedal to v rozhovore pre britské rádio Magic.

slovakia

left justify in out

''Stále sa obávam, že nie som schopný zvládať túto úlohu. Snažím sa byť dobrým otcom, ale mám z toho strach. Musíte sa starať o tú osobu po celý život. Ja sa však neviem postarať ani sám o seba,'' vyhlásil.

Tridsaťdeväťročný spevák plánuje 18. novembra vydať nový album Swings Both Ways, na ktorom sa bude nachádzať aj skladba s názvom Go Gentle. Williams prezradil, že skladbu napísal po narodení dcéry ako akýsi sľub, že sa o ňu bude po celý život starať. Zo spomínaného albumu už zverejnil aj prvý promo singel s názvom Shine My Shoes. Nahrávka Swings Both Ways bude obsahovať 13 skladieb a hosťovať v nich budú napríklad Lily Allen, Kelly Clarkson, Olly Murs, Michael Bublé či Rufus Wainwright. 

Robbie Williams sa preslávil ako člen skupiny Take That, ktorú v roku 1995 opustil, aby sa mohol venovať sólovej kariére. Doteraz vydal deväť sólových štúdiových albumov. K jeho najznámejším hitom patria skladby Angels, Feel, Come Undone, Let Me Entertain You, Millennium, Rock DJ, She's the One, Somethin' Stupid (feat. Nicole Kidman), Radio či Supreme. Po úspešných rokoch, počas ktorých sa vo svojej rodnej krajine stal najlepšie predávaným britským sólovým interpretom, sa do Take That vrátil a spolu s Garym Barlowom, Howardom Donaldom, Jasonom Orangeom a Markom Owenom nahral album Progress (2010). S Take That následne vyrazil na úspešné turné Progress Live. Spomínanú dcéru Theodoru má s manželkou Aydou Field. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies