Robbie Williams pociťuje tehotenské symptómy

NETKY.SK • 11 September 2012, 07:11 • 2 min
Robbie Williams pociťuje tehotenské symptómy

Robbie Williams pociťuje tehotenské symptómy - Celebrity Britský spevák Robbie Williams pociťuje spolu so svojou manželkou tehotenské symptómy. Herečka Ayda Field by mala v najbližších týždňoch priviesť na svet ich prvého potomka.

slovakia

left justify in out

img

Britský spevák Robbie Williams pociťuje spolu so svojou manželkou tehotenské symptómy. Herečka Ayda Field by mala v najbližších týždňoch priviesť na svet ich prvého potomka. "Pribral som. Nie je to zvláštne? Ona je za dvoch, ale ja mám kilá navyše. Musí to byť silná empatia. Už som o tom čítal, manželia niekedy trpia rovnakými ťažkosťami ako ich manželky," prezradil hudobník. "Keď jej bolo zle, bolo aj mne. Keď mala zlú náladu, tak som ju mal zlú aj ja. Dialo sa to počas prvého trimestra," uviedol 38-ročný spevák, ktorý by sa mal stať otcom dievčatka. "Momentálne mám strach, ale chcel by som si s ňou vybudovať vzťah. Chcem tu byť vždy pre ňu, chcem jej dať lásku," dodal Williams, ktorý chystá novinky aj v hudobnom svete. Už 5. novembra totiž vydá svoj deviaty sólový štúdiový album, ktorý dostal názov Take The Crown.

Robbie Williams sa preslávil ako člen skupiny Take That, ktorú v roku 1995 opustil, aby sa mohol venovať sólovej kariére. Následne vydal osem štúdiových albumov, pričom sedem z nich dobylo britský albumový rebríček a ôsmy sa umiestnil na druhej priečke. K jeho najznámejším hitom patria skladby Angels, Feel, Come Undone, Let Me Entertain You, Millennium, Rock DJ, She's the One, Somethin' Stupid (feat. Nicole Kidman), Radio či Supreme. Po úspešných rokoch, počas ktorých sa vo svojej rodnej krajine stal najlepšie predávaným britským sólovým interpretom, sa do Take That vrátil a spolu s Garym Barlowom, Howardom Donaldom, Jasonom Orangeom a Markom Owenom nahral album Progress (2010). Ten sa vo Veľkej Británii stal najrýchlejšie predávanou nahrávkou storočia. S Take That následne v roku 2011 vyrazil na úspešné turné Progress Live. 

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies