Robbie Williams nechce, aby sa manželka vrátila do práce

NETKY.SK • 25 November 2013, 09:11 • 2 min
Robbie Williams nechce, aby sa manželka vrátila do práce

LONDÝN - Britský spevák Robbie Williams nechce, aby sa jeho manželka Ayda Field, ktorá mu pred 14 mesiacmi priviedla na svet dcérku Theodoru Rose, vrátila naspäť do práce.

slovakia

left justify in out

"Ayda sa chce vrátiť do práce, ale ja to nechcem. V tomto ohľade som trochu ako jaskynný muž. Vravím: 'Neopustíš jaskyňu. Nechcem, aby si to urobila. Chcem, aby si tu ostala a podporovala ma.' Predstava, že tam nebude, ma totiž tak trochu desí," vysvetlil 39-ročný spevák. "Je však šialene talentovaná a neuveriteľne charizmatická, ale sebecky chcem, aby bola so mnou doma," dodal. Williams a Field sa dali dohromady ešte v roku 2006 a následne sa v auguste 2010 vzali. Ich dcérka, ktorú skrátene volajú Teddy, sa narodila 18. septembra 2012.

Robbie Williams sa preslávil ako člen skupiny Take That, ktorú v roku 1995 opustil, aby sa mohol venovať sólovej kariére. Doteraz vydal desať sólových štúdiových albumov. K jeho najznámejším hitom patria skladby Angels, Feel, Come Undone, Let Me Entertain You, Millennium, Rock DJ, She's the One, Somethin' Stupid (feat. Nicole Kidman), Radio či Supreme. Po úspešných rokoch, počas ktorých sa vo svojej rodnej krajine stal najlepšie predávaným britským sólovým interpretom, sa do Take That vrátil a spolu s Garym Barlowom, Howardom Donaldom, Jasonom Orangeom a Markom Owenom nahral album Progress (2010). S Take That následne vyrazil na úspešné turné Progress Live. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona