Robbie Williams koncertoval po Viedni v nadmorskej výške 2500 metrov v Tirolsku

NETKY.SK • 3 Máj 2014, 15:40 • 2 min
Robbie Williams koncertoval po Viedni v nadmorskej výške 2500 metrov v Tirolsku

ISCHGL - Tretie vystúpenie v Rakúsku v priebehu iba niekoľkých dní absolvovala dnes v okolí Ischglu v spolkovej krajine Tirolsko hviezda nielen britskej scény populárnej hudby Robbie Williams.

slovakia

left justify in out

Po dvoch koncertoch pred vypredaným hľadiskom viedenskej Stadthalle sa dnes popoludní spevák, ktorý už večer zamieri do holandského Amsterdamu, predstavil v hmlistom, dažďovými i snehovými zrážkami sprevádzanom počasí pred asi 25.000 nadšencami v nadmorskej výške 2500 metrov.
      

Informuje o tom tlačová agentúra APA.
      

Na tlačovej konferencii pred samotným koncertom Robbie Williams okrem iného prezradil, že na blížiacich sa MS vo futbale 2015 favorizuje popri domácej Brazílii obhajcov trofeje zo Španielska, Nemecko a Argentínu. Anglicko podľa jeho názoru nie je v súčasnosti tak dobré, a to isté si myslí aj o Belgicku.
      

Ústretový interpret, ktorý odpovedal na najrôznejšie otázky, a potešil istú švajčiarsku novinárku pusou, nemá podľa vlastných slov herecké ambície, "aj keď by James Bond bol celkom cool".
      

Robbie Williams si pochvaľoval, že manželka Ayda vstúpila do jeho života v ten pravý čas, že ho dokáže rozosmiať, ale súčasne mu dodáva istotu. Chce mnoho, mnoho detí, prezradil na svoju polovičku a naznačil, že po narodení druhého potomka sa uskutočnia zrejme "intenzívne rokovania" o plánovaní ďalšieho.
      

Vďaka rodine rezignoval, ako sa pochválil spevák, na fajčenie, nekonzumuje alkohol, ani drogy, ale musel sa zriecť aj diaľkového ovládania.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies