Robbie Williams dnes vydáva album The Heavy Entertainment Show

NETKY.SK • 4 November 2016, 15:16 • 2 min
Robbie Williams dnes vydáva album The Heavy Entertainment Show

LONDÝN - Anglický spevák Robbie Williams dnes vydáva svoj jedenásty sólový album The Heavy Entertainment Show. Novinka obsahuje v základnej verzii jedenásť piesní, medzi ktorými sú aj single Party Like a Russian a Love My Life.

slovakia

left justify in out

Deluxe edícia ponúka o päť skladieb viac, pričom v piesni I Don't Want to Hurt You hosťuje spevák John Grant, známy z už nefungujúcej kapely The Czars. Na štúdiovke sa podieľali aj Richard Flack, Guy Chambers, Rufus Wainwright, Brandon Flowers, Stuart Price, Ed Sheeran alebo Benny Blanco.


Štyridsaťdvaročný Robert Peter Williams sa preslávil ako člen skupiny Take That, ktorú v roku 1995 opustil, aby sa mohol venovať sólovej kariére. K jeho hitom patria skladby Angels, Feel, Come Undone, Let Me Entertain You, Millennium, Rock DJ, She's The One, Somethin' Stupid (feat. Nicole Kidman), Radio či Supreme. Po úspešných rokoch, počas ktorých sa v rodnej krajine stal najlepšie predávaným britským sólovým interpretom, sa do Take That vrátil a s formáciou vydal album Progress (2010), no po následnom turné skupinu opäť opustil. V auguste 2010 sa oženil s Aydou Field, s ktorou má dcéru a syna.

 


Tracklist albumu Robbie Williams - The Heavy Entertainment Show:
01 The Heavy Entertainment Show
02 Party Like a Russian
03 Mixed Signals
04 Love My Life
05 Motherfucker
06 Bruce Lee
07 Sensitive
08 David's Song
09 Pretty Woman
10 Hotel Crazy (feat. Rufus Wainwright)
11 Sensational


Deluxe edícia
12 When You Know
13 Time on Earth
14 I Don't Want to Hurt You (feat. John Grant)
15 Best Intentions
16 Marry Me



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona