Robbie Williams a Take That po 15 rokoch nahrávajú album vyrážajú na turné

NETKY.SK • 16 Júl 2010, 07:08 • 2 min
Robbie Williams a Take That po 15 rokoch nahrávajú album vyrážajú na turné

Robbie Williams a Take That po 15 rokoch nahrávajú album vyrážajú na turné

slovakia

left justify in out

img

Britský spevák Robbie Williams bude po viac ako 15 rokoch vystupovať s kapelou Take That, v ktorej odštartoval svoju kariéru. Skupina to oznámila dnes.
      Robbie Williams sa chystá na turné s kapelou v jej pôvodnom zložení Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange a Mark Owen.
      "Vyzerá to ako návrat domov," reagoval Williams.
      "Geniálne, úplne geniálne," vyhlásil spevák a textár Orange. "Som v siedmom nebi, že Robbie je späť, ale trvalo dlho. Chcem si náš čas s ním užiť."
      Spevák dnes tiež oznámil, že s Take That nahráva nový album, ktorý vyjde v novembri. Ešte predtým, v októbri, sa na pultoch predajní objaví Williamsov album najväčších hitov, na ktorom bude aj jeho duet s Gary Barlowom z Take That.
      Robbie Williams opustil Take That v júli 1995, keď jeho užívanie drog ohrozovalo existenciu skupiny. Podľa autorov dokumentárneho filmu Pre Record bol Williams nespokojný s tým, že jeho hudobné nápady neberú ostatní členovia vážne, keďže sa chcel od obvyklých balád prikloniť viac k hip hopu a rapu.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona