Robbena a Riberyho čakajú v Bayerne posledné zápasy

NETKY.SK • 3 Máj 2019, 15:23 • 2 min
Robbena a Riberyho čakajú v Bayerne posledné zápasy

Mníchov - Tréner futbalistov Bayernu Mníchov Niko Kovač počíta v záverečnej fáze ligovej sezóny s krídelníkmi Arjenom Robbenom a Franckom Riberym. Bavorov čakajú posledné tri zápasy v boji o titul, na čele tabuľky majú dvojbodový náskok pred Borussiou Dortmund.

slovakia

left justify in out

Oboch veteránov v tomto ročníku sužujú zdravotné problémy. Tridsaťšesťročný Francúz Ribery chýbal uplynulé dva týždne pre svalové zranenie, o rok mladší Holanďan absentoval od novembra pre patálie so stehnom a lýtkom. "Ich účasť v zostávajúcom programe vidím optimisticky," povedal Kovač.

 

 

Riberyho i Robbena zrejme čakajú posledné zápasy v drese Bayernu, v ktorom strávili dvanásť, respektíve desať rokov. "Nebudeme nikoho protežovať iba preto, lebo je na odchode. Rozhodne však budem rád, ak nastúpia aspoň na pár minút," uviedol Kovač.

 

Bayern v lete čaká veľká generačná obmena. Podľa nemeckých médií je v hre aj odchod stopéra Matsa Hummelsa a útočníka Thomasa Müllera. Naopak, Mníchovčanov v lete posilnia francúzski obrancovia Benjamin Pavard a Lucas Hernandez.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies