Robben si škaredo poranil koleno

NETKY.SK • 5 December 2013, 09:12 • 2 min
Robben si škaredo poranil koleno

BERLÍN - Hviezdu futbalového Bayernu Mníchov Arjena Robbena čaká pravdepodobne pauza. Holanďan utrpel v stredajšom zápase osemfinále Nemeckého pohára v Augsburgu škaredé zranenie kolena. Robben v štvrtej minúte otvoril skóre zápasu, ale už o dvanásť minút neskôr ho museli po zrážke s brankárom Marwinom Hitzom vyniesť z ihriska na nosidlách.

slovakia

left justify in out

Robbena dlho pri hracej ploche ošetrovali lekári Bayernu, neskôr vedenie úradujúceho víťaza Ligy majstrov oznámilo, že hráč utrpel hlbokú a bolestivú tržnú ranu na pravom kolene. Celkový rozsah zranenia bude známy po ďalších vyšetreniach. 

Bayern vyhral v Augsburgu 2:0, keď druhý presný zásah pridal v 78. min Thomas Müller. Robben bol v poslednom čase vo vynikajúcej forme, skóroval v každom z ostatných štyroch vystúpení za bavorský veľkoklub. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies