Robben sa upísal Bayernu až do roku 2015

NETKY.SK • 4 Máj 2012, 07:14 • 2 min
Robben sa upísal Bayernu až do roku 2015

Robben sa upísal Bayernu až do roku 2015 - Futbal Holandský futbalista Arjen Robben zostane hráčom Bayernu Mníchov až do roku 2015. Na predĺžení zmluvy o dva roky sa klub a hráč dohodli vo štvrtok.

slovakia

left justify in out

img

Holandský futbalista Arjen Robben zostane hráčom Bayernu Mníchov až do roku 2015. Na predĺžení zmluvy o dva roky sa klub a hráč dohodli vo štvrtok.
      "Bayern je pre mňa ako rodina, dve z troch mojich detí sa narodili v Mníchove, cítime sa tu ako doma. Vždy som vravel, že sa tu cítim dobre a zo športového hľadiska je to tiež dobré rozhodnutie," komentoval podpis zmluvy krídelník. "Sme šťastní," reagoval krátko šéf Bayernu Karl-Heinz Rumenigge.
      Strieborný medailista z posledných MS prestúpil do Bayernu v roku 2009 z Realu Madrid a v metropole Bavorska sa odvtedy spoliehajú na jeho góly i ťah na bránu. Niekoľko desiatok hodín ešte Holanďan odmietol potvrdiť, že v Nemecku zostane dlhšie. Nedávno ho kritizoval aj čestný prezident Bayernu Franz Beckenbauer a za niektoré jeho herné momenty sa neteší najväčšej obľube ani u väčšiny fanúšikov Bayernu, napriek tomu k predĺženiu kontraktu došlo. 
      O svojich kvalitách a kľúčovej úlohe môže presvedčiť Robben v nasledujúcich týždňoch, kedy jeho tím nastúpi najprv 12. mája vo finále Nemeckého pohára proti majstrovi z Borussie Dortmund, o sedem dní na to hrá s FC Chelsea Londýn finále Ligy majstrov v domovskej Allianz Arene.
      Informovala agentúra Reuters.

 
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona