Robben poprel špekulácie o odchode do Manchestru City

NETKY.SK • 14 Máj 2013, 16:05 • 2 min
Robben poprel špekulácie o odchode do Manchestru City

BERLÍN - Holandský futbalový reprezentant Arjen Robben poprel špekulácie, že by po konci sezóny mal odísť z tímu nemeckého bundesligového majstra Bayern Mníchov a zamieriť do anglického Manchestru City. Dvadsaťdeväťročný hviezdny krídelník uviedol, že nemá žiadny dôvod opustiť bavorský veľkoklub.

slovakia

left justify in out

"Nezaoberám sa takýmito špekuláciami," vyhlásil Robben pre agentúru Reuters. "Jediné, čo ma zaujíma, je futbal. Zmluva s Bayernom mi platí ešte dva roky, tak prečo by som mal odísť? Je to všetko o výkonoch na ihrisku a v uplynulých zápasoch som ukázal, že viem pomôcť Bayernu."
Robben, ktorý prišiel do Bayernu v roku 2009 po pôsobení u iných dvoch futbalových gigantov londýnskej Chelsea a Reale Madrid, mal nevýraznú prvú polovicu sezóny. V uplynulých mesiacoch si však svojimi výkonmi opätovne vybojoval miesto v základnej zostave Bavorov. Tí majú v aktuálnom ročníku šancu získať treble, po zisku domáceho ligového titulu ich čaká 25. mája finále Ligy majstrov proti Borusii Dortmund a o týždeň neskôr finále Nemeckého pohára proti VfB Stuttgart.
      



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies