Robben: Douglas Costa by sa nemal správať ako v cirkuse

NETKY.SK • 3 September 2015, 17:47 • 2 min
Robben: Douglas Costa by sa nemal správať ako v cirkuse

MNÍCHOV - Holandský krídelník nemeckého futbalového klubu Bayern Mníchov Arjen Robben si vzal na mušku parádičku spoluhráča Douglasa Costu z víkendového ligového duelu proti Bayeru Leverkusen (3:0).

slovakia

left justify in out

Brazílčan si za rozhodnutého stavu prehodil loptu zovretú chodidlami ponad seba aj spoluhráča. Podľa Robbena neprejavil súperovi dostatok rešpektu.

 


"Bol by som opatrný. Na prvý pohľad všetko vyzeralo skvele, fanúšikovia boli vo vytržení, všetci tlieskali. Ja som Holanďan a nie Brazílčan, takže nie som schopný urobiť takú vec. Je však potrebné za každých okolností rešpektovať súpera. Takéto kúsky sa hodia skôr do cirkusu, nie na futbalové ihrisko. Douglas je však skvelý hráč a je to súčasťou jeho štýlu hry," cituje portál football.ua slová 31-ročného holandského reprezentanta.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona