Robben, Costa a Bernat sa vrátili do tréningového procesu

NETKY.SK • 5 Január 2016, 10:45 • 2 min
Robben, Costa a Bernat sa vrátili do tréningového procesu

MNÍCHOV - Arjen Robben, Douglas Costa a Juan Bernat sa po zraneniach zapojili do tréningového procesu nemeckého veľkoklubu Bayern Mníchov, kým ďalšie štyri hviezdy na úvodnej jednotke v roku 2016 chýbali. Informovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Len individuálne trénovali zranení David Alaba, Franck Ribery, Medhi Benatia a Mario Götze. Španielsky tréner Pep Guardiola mal k dispozícii 26 futbalistov vrátane Jana Kirchhoffa, ktorého meno sa často spomína v súvislosti s odchodom do iného klubu. Štyridsaťpäťročný Guardiola, ktorý po sezóne na lavičke Bavorov končí, predstúpi v utorok pred médiá na tlačovej konferencii. V stredu odlieta Bayern na prvý zimný tréningový kemp do Kataru.

 

Bundesliga pokračuje 22. januára, Bayern doma privíta Hamburg. Po jesennej časti je mníchovský klub na čele tabuľky s osembodovým náskokom pred Borussiou Dortmund.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies