Rob Zombie sa podieľa na snímke Strážcovia galaxie 2

NETKY.SK • 24 Február 2017, 13:43 • 2 min
Rob Zombie sa podieľa na snímke Strážcovia galaxie 2

LOS ANGELES - Americký filmár a hudobník Rob Zombie sa podieľa na snímke Strážcovia galaxie 2. Päťdesiatdvaročný rodák z Haverhillu v Massachusetts potvrdil informáciu prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnil spoločnú fotografiu s režisérom a scenáristom filmu Jamesom Gunnom.

slovakia

left justify in out

"S Jamesom Gunnom nahrávame v štúdiu Disney hlas do filmu Strážcovia galaxie 2," napísal k záberu. "Bez hlasu Roba Zombieho by to nebol film Jamesa Gunna," uviedol na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter 46-ročný Gunn, ktorý s muzikantom spolupracoval aj na filmoch Slimák (2006), Super (2010) alebo Strážcovia Galaxie (2014). 

 

 

With @jamesgunn at Disney recording a voice for Guardians of the Galaxy 2! #robzombie #jamesgunn #guardiansofthegalaxy2 #godblesstinytim

Príspevok, ktorý zdieľa RobZombieofficial (@robzombieofficial),



V novinke sa predstavia napríklad Chris Sullivan, Pom Klementieff, Chris Pratt, Karen Gillan, Zoe Saldana, Elizabeth Debicki, Dave Bautista, Kurt Russell, Tommy Flanagan či Michael Rooker. Bradley Cooper a Vin Diesel zas prepožičali hlasy Rocketovi a Grootovi. Snímka sa dostane do slovenských kín 4. mája. 

Rob Zombie, vlastným menom Robert Bartleh Cummings, spieval v rokoch 1985 - 1998 v newyorskej kapele White Zombie, s ktorou vydal štyri radové albumy. V roku 1998 uviedol na trh debutový sólový album Hellbilly Deluxe, po ktorom nasledovalo ďalších päť nahrávok. So všetkými sa pritom dostal do top 10 amerického albumového rebríčka Billboard 200. Ako režisér sa podpísal pod snímky Dom tisícky mŕtvol (2003), Vyvrheli pekla (2005), Halloween (2007), Halloween II (2009) či The Lords of Salem (2013). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies