Rizin FF pokračuje, už túto nedeľu

NETKY.SK • 15 Apríl 2016, 16:00 • 2 min
Rizin FF pokračuje, už túto nedeľu

MOSKVA - oteraz sa nevedelo kedy sa predstaví ďalšie kolo Rizin Fighting Federation. Iba pred pár dňami zverejnili fight card a oznámili, že gala bude koncom týždňa. Fedor Emeliaenko sa teraz nepredstaví, no v ringu uvidíme ďalšiu legendu Wanderlei Silvu. Ale zatiaľ nebude zápasiť podľa pravidiel MMA ale uvidíme ho v špeciálnom grapplingovom zápase.

slovakia

left justify in out

Hlavný zápas večera bude zaujímavý pre fanúšikov českého talentovaného zápasníka Jiriho "Denisu" Procházku. Mladý Čech zápasil naposledy v turnaji poloťažkej váhy práve na galavečery Rizinu. Vtedy sa mu podaril husársky kúsok keď porazil domáceho miláčika Satoshiho Ishii. V ďalšom zápase pokračoval skvelým výkonom proti Vadimovi Nemkovi. Až vo finále ho zastavil skúsený Muhamed Lawal. Jeho súperom bude domáca legenda Pride FC a K1, Kazuyuki Fujita. Je to 45 ročný zápasník so skóre 15 výhier a 10 prehier.

 

V ringu sa opäť predstaví aj Singh Jaideep ktorého súperom bude Teodoras Aukstuolis. Jaideep sa zapísal do histórie MMA s tým, že bol prvým súperom Emelianka po jeho trojročnej pauze. Aukstuolis zasa zápasil na poslednom turnaji Rizinu, kde si na svoje konto pripísal jednu výhru a jednu prehru.

 

Ďalšie zaujímavé zápasy môžu byť Gabi Garcia vs. Anna Malyukova alebo Daron Cruickshank vs. Shinji Sasakival. Gabi Garcia vs. Anna Malyukova: váhový rozdiel medzi zápasníčkami je o niečo viac ako 30 kg. Gabi Garcia je jednou z najlepších zápasníčok v Brazilskom Jiu Jitsu, na svojom konte má 9 tytulov majsterky sveta v tomto športe. Daron Cruickshank vs. Shinji Sasakival: Cruickshank je bývalý zápasník UFC, Sasaki zasa bývalý veterán Shooto a Road FC..

 

Rizin FF možu fanúšikovia vidieť 17 apríla, v Nippon Gaishi Hall, Nagoya, Aichi v Japonsku. Celý Fight Card:

MMA: Jiri Prochazka vs. Kazuyuki Fujita

MMA: Vadim Nemkov vs. Karl Albrektsson

MMA: Teodoras Aukstuolis vs. Singh Jaideep

MMA: Gabi Garcia vs. Anna Malyukova

grappling: Kazushi Sakuraba & Hideo Tokoro vs. Wandarlei Silva & Kiyoshi Tamura

shoot boksz: Rena Kubota vs. Cyndi Alves

MMA: Daron Cruickshank vs. Shinji Sasaki

MMA: Kirill Sidelnikov vs. Chris Barnett

MMA: Yuta vs Hisaki Kato

MMA: Yuki Motoya vs. Allan Nascimento

MMA: Kanako Murata vs. Natalia Denisova

kick-box: Tetsuya Yamato vs. Hiroto Yamaguchi

kick-box: Danilo Zanolini vs. Norihisa Amimoto

kick-box: Yuya vs. Yuki



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies