River Park ponúka na predaj 32 dvojizbových apartmánov

NETKY.SK • 6 November 2012, 07:54 • 2 min
River Park ponúka na predaj 32 dvojizbových apartmánov

River Park ponúka na predaj 32 dvojizbových apartmánov - Zaujímavosti J T Real Estate dáva do predaja 32 zariadených dvojizbových apartmánov v River Parku. Ich súčasťou je kuchynská linka so všetkými spotrebičmi, nábytok na mieru a bežné vybavenie bytu ak

slovakia

left justify in out

img

J&T Real Estate dáva do predaja 32 zariadených dvojizbových apartmánov v River Parku. Ich súčasťou je kuchynská linka so všetkými spotrebičmi, nábytok na mieru a bežné vybavenie bytu ako je televízor či práčka. Ceny takto vybavených apartmánov sa pohybujú od 159 tisíc eur s DPH.
   „Apartmány slúžia dnes na dlhodobý prenájom ako takzvané River Park Long Stay Apartments. Vzhľadom na to, že na trhu je zvýšený záujem o dvojizbové byty, rozhodli sme sa ponúknuť tieto apartmány, s viacerými výhodami, na predaj,“ hovorí PR manažérka J&T Real Estate Katarína Krajňáková.
   Kúpou apartmánu na nábreží Dunaja majiteľ získava ročný vstup pre dve osoby do exkluzívneho ZION SPA v Kempinski Hotel River Park i členstvo v River Park Owners Clube, ktorého výhodou sú aj zľavy v lyžiarskych strediskách a hoteloch.
   Majiteľ apartmánu v River Parku môže taktiež využívať hotelovú limuzínu alebo službu Concierge. Za ročný poplatok 200 eur má k dispozícii tím ľudí, ktorí zabezpečia akékoľvek služby súvisiace s údržbou bytu, nákupmi, cateringom, zoženú vstupenky na kultúrne podujatia alebo zorganizujú dovolenku či oslavu.

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona