Rivaldo sa ako 43-ročný vrátil a žiari spolu so synom

NETKY.SK • 15 Júl 2015, 08:17 • 2 min
Rivaldo sa ako 43-ročný vrátil a žiari spolu so synom

SAO PAULO - Husársky kúsok sa podaril futbalovej rodine Rivaldovcov. Bývalý brazílsky reprezentant, majster sveta z roku 2002 skóroval v zápase 2. divízie a to isté sa podarilo aj jeho 20-ročnému synovi.

slovakia

left justify in out

Ich klub Mogi Mirim vyhral nad Macae 3:1. Rivaldo, ktorý sa výrazne presadil aj v FC Barcelona, predvádza aj na "staré kolená" stredopoliarsku konštruktivitu a predtým ako v 50. minúte opustil ihrisko, mal prsty vo všetkých troch góloch. V 3. minúte poslal do gólového zakončenia svojho potomka, v 17. minúte premenil penaltu a prihral aj na druhý "kus" Rivalda juniora.

 

Dnes 43-ročný bývalý najlepší hráč sveta podľa FIFA (1999) sa minulý týždeň vrátil do súťažného futbalu po 15 mesiacoch, počas ktorých si rozmyslel ukončenie vrcholovej kariéry. Už v "comebackovom" zápase ho bolo 70 minút na ihrisku cítiť a jeho tím zdolal Nautico 2:1. Rivaldo starší je navyše prezident klubu Mogi Mirim a do hry sa vrátil aj preto, že tímu sa nedarilo a bol na konci 20-člennej tabuľky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona