Rivaldo na Instagrame: Novým trénerom Realu Madrid sa stal Zinedine Zidane

NETKY.SK • 22 November 2015, 10:30 • 2 min
Rivaldo na Instagrame: Novým trénerom Realu Madrid sa stal Zinedine Zidane

MADRID – Legendárny brazílsky futbalista Rivaldo vyrukoval s veľmi odvážnym tvrdením a to napriek skutočnosti, že počas vrcholu svojej kariéry obliekal dres Barcelony.

slovakia

left justify in out

Pred dlhoočakávaným zápasom medzi Realom Madrid a Barcelonou v ich spoločnom 230. El Clásicu sa šuškalo o tom, že tréner Rafa Benítez príde o prácu, ak Biely balet prehrá.

Real Madrid nielenže prehral, ale pred vlastnými divákmi bol aj poriadne ponížený Barcelonou. Katalánsky gigant vyhral 4-0 vďaka dvom gólom Luisa Suáreza a po jednom od Neymara a Iniestu.

Vysoká prehra by nebola ešte tým najhorším, keby Real Madrid neprehral zápas takým zahanbujúcim spôsobom. Barcelona bola pre domáci tím príliš silným súperom a diváci to dali patrične najavo.

Štyridsaťtriročný Rivaldo po zápase oznámil na svojom Instagrame, že Real Madrid menoval do pozície nového trénera Zinedina Zidana. Pred zápasom sa už na internete objavili tieto špekulácie, ale nikto ich doteraz nepotvrdil.

"Gratulujem všetkým hráčom Barcelony, proti Realu Madrid boli neuveriteľní a vyzealo to ako na tréningu. Real Madrid už má nového trénera Zidana a ja som presvedčený, že prišiel čas dať mu príležitosť rovnako ako Barca dala šancu Guardiolovi a Luisovi Enriquemu," napísal Rivaldo na Instagram.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies