Rival Sons vystúpia v Prahe

NETKY.SK • 13 Máj 2017, 12:35 • 2 min
Rival Sons vystúpia v Prahe

LOS ANGELES - Americká rocková kapela Rival Sons sa predstaví 6. augusta v Prahe. Koncert v miestnom Lucerna Music Bare bude súčasťou ich európskeho turné k aktuálnemu albumu Hollow Bones (2016). Formácia v rámci neho vystúpi napríklad aj v Berlíne, Kodani, Paríži či Štokholme.

slovakia

left justify in out

Kapela Rival Sons vznikla v roku 2009 v Kalifornii a v júni toho istého roka vydala debutový album Before The Fire. Nasledovali nahrávky Pressure & Time (2011), Head Down (2012), Great Western Valkyrie (2014) a spomínaná Hollow Bones. Na konte majú single ako napríklad Pressure And Time, Face Of Light, Keep On Swinging alebo Open My Eyes.

 

Súčasnú zostavu tvoria Jay Buchanan (spev), Scott Holiday (gitara), Mike Miley (bicie) a Dave Beste (basgitara), ktorý v roku 2013 nahradil Robina Everharta. Na koncertoch ich dopĺňa klávesák a perkusionista Todd Ögren-Brooks.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies