Rita Ora si cení spomienky na Calvina Harrisa

NETKY.SK • 12 Jún 2014, 17:24 • 2 min
Rita Ora si cení spomienky na Calvina Harrisa

BRATISLAVA - Britská speváčka Rita Ora sa vyjadrila k rozchodu so škótskym producentom a dídžejom Calvinom Harrisom. Dvadsaťtriročná interpretka prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter uviedla, že s Harrisom zažila neuveriteľné časy.

slovakia

left justify in out

"Cením si spomienky naňho," vyhlásila.

O rozchode po prvý raz prehovoril Harris v piatok 6. júna. "Ja a Rita sme sa pred nejakým časom rozišli. Rita je nádherná, talentovaná žena a ja jej želám všetko dobré,“ napísal na Twitteri 30-ročný dídžej. Hudobníci pred mesiacom vydali spoločnú skladbu I Will Never Let You Down. Pár tvorili od mája 2013. 

 

Dvadsaťtriročná Rita Sahatçiu Ora je rodáčkou z kosovskej Prištiny, odkiaľ sa však krátko po narodení s rodinou presťahovala do Londýna, kde vyrastala. Ako speváčka sa po prvý raz predstavila v roku 2007 v skladbe Awkward Craiga Davida. V roku 2011 sa jej podarilo upútať v skladbe DJ-a Fresha s názvom Hot Right Now. Táto pieseň následne dobyla UK Chart, čím sa stala vôbec prvým drum'n'bassovým singlom, ktorému sa to podarilo. Na jednotke v britskom singlovom rebríčku bodovala aj so skladbami R.I.P. a How We Do (Party). Obe piesne sú spolu so Shine Ya Light, Radioactive a Facemelt singlami z debutového albumu Ora, ktorý vyšiel v auguste 2012. Interpretka v súčasnosti pracuje na druhej štúdiovke, ktorá by sa mala dostať na pulty predajní v priebehu tohto roka. 

 

Adam Richard Wiles známy ako Calvin Harris debutoval v roku 2007 albumom I Created Disco. Po ňom nasledovali Ready for the Weekend (2009) a 18 Months (2012). Harris napísal a produkoval piesne pre speváčky ako napríklad Kylie Minogue, Sophie Ellis-Bextor, Cheryl Cole či Rihanna. Podľa časopisu Forbes sa v roku 2013 stal najlepšie plateným dídžejom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona