Rita Ora sa bála, že jej expriateľ zničil kariéru

NETKY.SK • 15 Marec 2013, 14:56 • 2 min
Rita Ora sa bála, že jej expriateľ zničil kariéru

LONDÝN - Britská speváčka Rita Ora sa bála, že jej expriateľ Rob Kardashian klebetami zničil kariéru. Po rozchode totiž na Twitteri tvrdil, že ho podviedla s 20 mužmi a tiež naznačil, že čakala jeho dieťa. Tieto reči však Ora považuje len za jeho urazenú reakciu na rozchod.

slovakia

left justify in out

"Nehovorím o tom, čo si nezaslúži pozornosť. A toto bolo úplne zbytočné. Twitter vám môže zničiť život. Ja som si tiež chvíľu myslela, že som zničená, ale nebolo to tak," povedala v rozhovore pre magazín Look. "Nepovažujem za vhodný spôsob terapie, keď sa niekto, s kým ste chodili, rozhodne vyjadriť svoje pocity verejne, ale každý sa zrejme s rozchodmi vyrovnáva po svojom. Predtým, ako sa človek prihlási na Twitter, mal by absolvovať test, či je psychicky v poriadku," dodala 22-ročná speváčka, ktorá sa podľa vlastných slov momentálne cíti osamelá. "Chcela by som mať priateľa. Je mi jedno, aké bude mať povolanie, hlavne nech ma rozosmeje," povedala.

Rita Sahatçiu Ora je rodáčkou z kosovskej Prištiny, odkiaľ sa však krátko po narodení s rodinou presťahovala do Londýna, kde vyrastala. Ako speváčka sa po prvý raz predstavila v roku 2007 ako hostka v skladbe Awkward Craiga Davida. V roku 2009 sa zoznámila s rapperom Jay-Z, ktorý ju následne upísal pod svoj label Roc Nation. Vlani vo februári hosťovala v skladbe Hot Right Now, ktorú nahral DJ Fresh. Táto pieseň následne dobyla UK Chart, čím sa stala vôbec prvým drum'n'bassovým singlom, ktorému sa to podarilo. Na jednotke v britskom singlovom rebríčku bodovala aj so skladbami How We Do (Party) a R.I.P., v ktorej hosťuje rapper Tinie Tempah. Obe piesne sú spolu so Shine Ya Light a Radioactive singlami z jej debutového albumu Ora, ktorý vyšiel vlani v auguste.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies