Rita Ora chce vydať nový singel ešte pred letom

NETKY.SK • 22 Marec 2015, 14:20 • 2 min
Rita Ora chce vydať nový singel ešte pred letom

BRATISLAVA - Britská speváčka a herečka Rita Ora prezradila, že prvý singel z jej pripravovanej druhej štúdiovky plánuje vydať ešte pred letom.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročná interpretka to povedala v rozhovore pre britskú rozhlasovú stanicu Capital FM, pričom názov piesne zatiaľ neuviedla. "Už som sa rozhodla, ktorá skladba bude prvým singlom. Dátum jeho vydania vám teraz nepoviem, ale určite vyjde ešte pred letom," vyhlásila Ora, ktorá svoj zatiaľ posledný singel I Will Never Let You Down vydala vlani v marci.


Rita Sahatçiu Ora je rodáčkou z kosovskej Prištiny, odkiaľ sa však krátko po narodení s rodinou presťahovala do Londýna, kde vyrastala. Ako speváčka sa po prvý raz predstavila v roku 2007 v skladbe Awkward Craiga Davida. V roku 2011 sa jej podarilo upútať v skladbe DJ Fresha s názvom Hot Right Now. Táto pieseň následne dobyla UK Chart, čím sa stala vôbec prvým drum'n'bassovým singlom, ktorému sa to podarilo. Na vrchol britského singlového rebríčka sa dostala aj s vlastnými skladbami How We Do (Party), R.I.P. a spomínanou I Will Never Let You Down. Svoj zatiaľ jediný štúdiový album s názvom Ora vydala v auguste 2012, pričom s ním dobyla UK Chart. Príležitostne sa venuje aj herectvu, zahrala si napríklad v snímkach Šmejdi (2004), Rýchlo a Zbesilo 6 (2013) či Päťdesiat odtieňov sivej (2015).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies