Rita Ora by chcela viac hrať vo filmoch

NETKY.SK • 15 Júl 2018, 09:26 • 2 min
Rita Ora by chcela viac hrať vo filmoch

BRATISLAVA - Britská speváčka Rita Ora by v budúcnosti chcela viac hrať vo filmoch. Dvadsaťsedemročná interpretka, ktorá sa príležitostne venuje aj herectvu, sa tak vyjadrila v rozhovore pre portál Mail Online s tým, že herectvo bolo spolu so spevom jej vášňou od mladého veku.

slovakia

left justify in out

"Moju prvú rolu som vlastne mala ako jedenásťročná vo filme Šmejdi. Milujem herectvo. Je to v podstate tiež vystupovanie," uviedla rodáčka z kosovskej Prištiny a dodala, že by si rada zahrala v horore. Ako však ďalej skonštatovala, jej ďalšie angažmá vo filme sa bude odvíjať od toho, aké dostane ponuky. "Musím si určite počkať, aké roly mi ponúknu. Všetko závisí od toho. Ale áno, určite by som to v budúcnosti rada robila," povedala Ora.

Rita Sahatçiu Ora sa krátko po narodení presťahovala s rodinou z Prištiny do Londýna, kde vyrastala. Ako speváčka sa po prvý raz predstavila v roku 2007 v skladbe Awkward Craiga Davida. V roku 2012 sa jej podarilo upútať v skladbe DJ Fresha s názvom Hot Right Now, ktorý s ňou obsadil prvé miesto UK Chartu. Na vrchol britského singlového rebríčka sa dostala aj s vlastnými skladbami How We Do (Party), R.I.P. (feat. Tinie Tempah) a I Will Never Let You Down. V auguste 2012 vydala zatiaľ jediný album Ora, pričom s ním tiež dobyla UK Chart. Okrem spomínanej snímky Šmejdi (2004) sa ako herečka predstavila napríklad v projektoch Rýchlo a zbesilo 6 (2013), Päťdesiat odtieňov sivej (2015), Bojovník (2015), Päťdesiat odtieňov temnoty (2017) či Päťdesiat odtieňov slobody (2018).


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona