Riskantné predbiehanie zaplatil mladý vodič ťažkými zraneniami

NETKY.SK • 18 Január 2013, 13:48 • 2 min
Riskantné predbiehanie zaplatil mladý vodič ťažkými zraneniami

Riskantné predbiehanie zaplatil mladý vodič ťažkými zraneniami - Krimi Čelná zrážka dvoch osobných áut medzi oravskými obcami Podbiel a Krivá sa vo štvrtok 17. januára podvečer skončila ťažkými zraneniami 24-ročného Tvrdošínčana.

slovakia

left justify in out

img

Čelná zrážka dvoch osobných áut medzi oravskými obcami Podbiel a Krivá sa vo štvrtok 17. januára podvečer skončila ťažkými zraneniami 24-ročného Tvrdošínčana. TASR o tom dnes predpoludním informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Jana Balogová.

„Na rovnom úseku cesty s plnou deliacou stredovou čiarou sa pri predbiehaní nákladného vozidla nestihol zaradiť späť do svojho jazdného pruhu a čelne sa zrazil s oproti idúcim osobným autom,“ spresnila s tým, že okrem spomínaného vodiča, ktorý utrpel ťažké zranenia, sa ľahšie zranili štyria jeho spolucestujúci.

Celková škoda na havarovaných motorových vozidlách prestavuje podľa prvotných odhadov sumu viac ako 7000 eur. Policajný vyšetrovateľ sa zaoberá zisťovaním presných okolností závažnej dopravnej nehody v rámci začatého trestného stíhania za prečin ublíženie na zdraví.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies