Riquelme ľutuje, že odmietol ponuku Manchester United

NETKY.SK • 6 Júl 2015, 09:49 • 2 min
Riquelme ľutuje, že odmietol ponuku Manchester United

BUENOS AIRES - Bývalý argentínsky futbalista Juan Román Riquelme prezradil, že s odstupom času ľutuje premárnenú príležitosť prestupu do Manchestru United.

slovakia

left justify in out

Podľa jeho slov ponuka od "červených diablov" prišla pred semifinálovým stretnutím Ligy majstrov v sezóne 2005/2006 medzi jeho Villarrealom a Arsenalom Londýn. "Bol som v hoteli v Londýne a prišli za mnou predstavitelia United, no ja som ich odmietol. Je to jediná vec, ktorú v kariére ľutujem," povedal 37-ročný tvorca hry. Rodák zo San Fernanda v januári ukončil aktívnu hráčsku kariéru.


Riquelme si obliekal dresy Bocy Juniors, FC Barcelony, Villarrealu a Argentinos Juniors. Trikrát vyhral juhoamerickú obdobu Ligy majstrov Copa Libertadores, z OH 2008 v Pekingu má zlato a štyrikrát získal ocenenie pre najlepšieho argentínskeho futbalistu (2000, 2001, 2008 a 2011).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona