Ripple: V roku 2018 za dva doláre?

NETKY.SK • 6 November 2017, 20:00 • 2 min
Ripple: V roku 2018 za dva doláre?

SAN FRANCISCO – Je zaujímavé sledovať predpovede cien digitálnych mien. Vo väčšine prípadov sú tieto odhady dosť presné v dlhodobom horizonte. Názory sa však podstatne líšia, pokiaľ ide o Ripple (XRP).

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Väčšina ľudí ignoruje túto platformu alebo si myslia, že nemá žiadnu budúcnosť. Niektorí špecialisti si však myslia, že Ripple čaká v roku 2018 silný rast a jeho hodnota by mohla dosiahnuť úrovne dvoch dolárov. Je ťažké povedať, ktorá strana bude mať pravdu, ale existuje mnoho ľudí, ktorí by takýto rast privítali.

 

img

 

Podstatnou vecou, ktorú má mnoho ľudí tendenciu prehliadať, sú silné základy Ripple. V prvom rade to nie je klasická kryptomena, avšak to z nej nerobí menejcenné aktívum, a nie je to ani mena, ktorú budú ľudia bežne používať pri nákupoch. A nie je to ani Bitcoin, ani Ethereum. Všetky kryptomeny majú svoje špecifiká a rovnako aj svoju hodnotu, čo má aj Ripple. Jedným rozdielom však je, ako toto digitálne aktívum používajú banky a poskytovatelia finančných služieb.

 

img

 

Ripple stále čaká hlavný nárast

Mnoho ľudí predpovedá Ripple krach a pád, iní ho zase vnímajú ako silné digitálne aktívum so svetlou budúcnosťou. V súčasnosti sa nedajú tieto názory posudzovať ako zlé alebo dobré, keďže na racionálnom trhu by XRP mohlo stáť oveľa viac alebo aj oveľa menej, ako stojí dnes. Momentálny trh totiž nie je racionálnym, ale mimoriadne špekulatívnym.

Ripple môže skôr či neskôr prekonať Bitcoin Cash, keďže na rozdiel od tejto kryptomeny má XRP pevné základy a používajú ju už desiatky spoločností. Hlavne Ripple nepotrebuje k úspechu Bitcoin, tak ako Bitcoin Cash. Ripple si ide svojou vlastnou cestou a čelí diametrálne iným výzvam. Keď jedného dňa Bitcoin Cash padne, Ripple bude pripravené prevziať jeho miesto.

 

img

 

Podľa Profit Confidential zostáva stále platná predpoveď na rok 2018, ktorá hovorí o náraste hodnoty Ripple na úroveň dvoch dolárov. Je to veľmi ambiciózne tvrdenie, ale nie nemožné. Trhová kapitalizácia Ripple by sa mala čoskoro vrátiť na tretie miesto v celkovom poradí kryptomien a veľmi rýchlo môže prísť doba, keď to bude druhá najväčšia digitálna mena na svete.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies