Ripple: V roku 2018 chcú implementovať XRP tri veľké finančné spoločnosti

NETKY.SK • 7 Január 2018, 20:00 • 2 min
Ripple: V roku 2018 chcú implementovať XRP tri veľké finančné spoločnosti

SAN FRANCISCO – Spoločnosť Ripple oznámila, že tri z piatich najväčších spoločností, ktoré uskutočňujú prevody peňazí, implementujú v tomto roku token XRP do svojich platobných tokov.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Oznámenie spoločnosti sa objavilo na sociálnej sieti Twitter, avšak neidentifikuje potenciálnych partnerov. To prišlo v čase, keď Ripple predstihlo Ethereum a stalo sa druhou najväčšou kryptomenou na globálnom trhu. Spoločnosť bola často kritizovaná za jej nejasný spôsob infomovania o tokene XRP.

 

 

Časť kritiky sa zoypala na spoločnosť Ripple kvôli skutočnosti, že viac ako 100 finančných spoločností používa ich xCurrent produkt, čo je platforma na zasielanie správ, ktorá však nezahŕňa ich token XRP. Práve tento fakt privádza do omylu mnohých nových investorov, ktorí si myslia, že tieto finančné inštitúcie podporujú XRP.

 

Do štvrtka potvrdila používanie XRP na medzinárodné peňažné prevody iba mexická finančná spoločnosť Cuallix. Produktový viceprezident Asheesh Birla však začiatkom týždňa naznačil, že v tomto roku ich bude viac.

 

 

 

Ripple zaznamenal v uplynulých týždňoch raketový nárast hodnoty, ktorý dosiahol takmer štyri doláre. Spanilú jazdu však pribrzdili negatívne správy o tom, že Coinbase v súčasnosti nemá v pláne integrovať túto kryptomenu na hlavnej burze, ako ani na jej platforme GDAX.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies