Rio je jednoducho najlepší! Ronaldo šokovaný vynechaním Ferdinanda

NETKY.SK • 23 Máj 2012, 12:03 • 2 min
Rio je jednoducho najlepší! Ronaldo šokovaný vynechaním Ferdinanda

Rio je jednoducho najlepší! Ronaldo šokovaný vynechaním Ferdinanda - Futbal MADRID - Cristiano Ronaldo si myslí, že Roy Hodgson urobil chybu, keď nenominoval svojho bývalého spoluhráča z Manchestru United, Ria Ferdinanda, na Euro 2012.

slovakia

left justify in out

imgMADRID - Cristiano Ronaldo si myslí, že Roy Hodgson urobil chybu, keď nenominoval svojho bývalého spoluhráča z Manchestru United, Ria Ferdinanda, na Euro 2012. Hviezda Realu Madrid však stále verí, že sa Anglicku bude dariť.

Portugalský útočník Ronaldo strávil šesť rokov na Old Trafforde a rád by videl Ferdinanda na Euro 2012 na Ukrajine a v Poľsku.

Ronaldo povedal: "Rio je najlepší stredný obranca v Anglicku a stále jeden z najlepších na svete. Nechápem, prečo nie je v národnom tíme. Možno tréner má svoje dôvody a my ich musíme rešpektovať. Ale musím byť úprimný, mám Ria veľmi rád. Je to skvelý hráč, skvelý človek a mal by byť v národnom tíme, pretože by pomohol Anglicku... Možno aj vyhrať turnaj," povedal Ronaldo pre The Sun.
Podľa CR7 má v lete Anglicko veľkú šancu na úspech, aj napriek absencii Ferdinanda.

"Vždy očakávam, že Anglicko vyhrá veľký turnaj," dodal.

"Anglicko má jedných z najlepších hráčov na svete a sú vždy ťažkým súperom pre každý tím. Dúfam, že sa Anglicku bude dariť na Euro 2012, pretože tam mám veľa priateľov. Je to krajina, ktorá sa mi veľmi páči."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies