Rio: ITF vo štvrtok oznámi zoznam účastníkov OH 2016

NETKY.SK • 29 Jún 2016, 14:37 • 2 min
Rio: ITF vo štvrtok oznámi zoznam účastníkov OH 2016

LONDÝN - Medzinárodná tenisová federácia (ITF) vo štvrtok oznámi zoznam účastníkov súťaži v tomto odvetví na OH 2016 v brazílskom Riu de Janeiro.

slovakia

left justify in out

Výnimkou bude miešaná štvorhra, tú stanovia až 9. augusta už v dejisku. ITF začiatkom mesiaca na svojom webe vysvetlila, že po základnej uzávierke, ktorá bola v pondelok 6. júna na základe svetových rebríčkov ATP mužov, resp.

 

WTA žien po parížskom antukovom grandslamovom Roland Garros, pošle národným federáciám upovedomenie o oprávnených hráčoch a menoslovy bude zostavovať po tom, ako do 16. júna dostane od nich a národných olympijských výborov potvrdzujúce "vratky".

 

Zo SR majú právo štartu Martin Kližan, Dominika Cibulková a Karolína Schmiedlová a extrémne malú nádej Magdaléna Rybáriková (podľa počtu absencií a po zredukovaní na maximálne štyri aktérky v singli z jednej krajiny).


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona