VIDEO Rio Ferdinand nahral pre Davida De Gea jedinečný odkaz

NETKY.SK • 22 Júl 2015, 19:43 • 2 min
VIDEO Rio Ferdinand nahral pre Davida De Gea jedinečný odkaz

MANCHESTER – Bývalý kapitán anglickej reprezentácie a Manchestru United Rio Ferdinand zverejnil na Instagrame osobnú prosbu pre Davida De Gea, aby zostal aj naďalej na Old Trafforde.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročný bývalý futbalista, ktorý v drese United odohral 12 veľmi úspešných sezón, chce za každú cenu udržať mladého španielskeho brankára vo svojom bývalom klube. De Gea je spájaný s prestupom do španielskeho Realu Madrid.

 

 

Got a message for you @d_degeaofficial ... Please don't go!!! ❤️ #mufc

Video uverejnené používateľom Rio Ferdinand (@rioferdy5),

 


Budúcnosť 24-ročného brankára je najdlhšie diskutovanou témou počas leta, keďže Louis van Gaal a Ed Woodward odmietajú ustúpiť. Real Madrid sa za každú cenu snaží priviesť mladého talentovaného brankára, ktorý by bol prirodzenou náhradou za Ikera Casillasa, ktorý v lete klub opustil.

Rio sa rozhodol osloviť brankára United spôsobom, ktorého dôvody pozná len on sám... Bývalý kapitán sedí vo svojom aute keď povie "mám správu pre Davida De Gea" a následne zosilní túto jedinečnú pesničku. :)

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona