Rio Ferdinand na MS 2014 odborným spolukomentátorom pre BBC

NETKY.SK • 6 December 2013, 13:06 • 2 min
Rio Ferdinand na MS 2014 odborným spolukomentátorom pre BBC

LONDÝN - Obranca Manchestru United Rio Ferdinand bude počas futbalových MS 2014 v Brazílii pôsobiť ako odborný spolukomentátor. BBC zároveň predznamenala, že jej štáb vystužia aj Gary Lineker, Alan Shearer či Phil Neville.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročný Rio Ferdinand má na konte 81 štartov v najcennejšom drese, dal v nich tri góly. Bol v nominácii na marcové kvalifikačné zápasy Albiónu, ale napokon chýbal v kádri a v máji oznámil ukončenie svojej kariéry na reprezentačnej úrovni. V októbri začal pracovať v poradenskej funkcii v prospech národnej asociácie FA. 

"Budem Anglicku držať palce o to viac, že si zahrá aj niekoľko mojich klubových kolegov. Celkovo sa na šampionáte predstaví záplava futbalistov z Premier League a teším sa na to, ako spoločne budeme sledovať ich počínanie na vrcholnom podujatí," vyhlásil účastník troch svetových šampionátov Rio Ferdinand. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies