Rio de Janeiro bez budúcej matky Štefečekovej

NETKY.SK • 1 December 2015, 12:03 • 2 min
Rio de Janeiro bez budúcej matky Štefečekovej

BRATISLAVA - Slovenská strelkyňa Zuzana Rehák Štefečeková sa nezúčastní na budúcoročných olympijských hrách v Riu de Janeiro.

slovakia

left justify in out

Dvojnásobná strieborná olympijská medailista v trape na utorkovom vyhlásení najlepších strelcov sezóny 2015 prezradila, že ju čakajú materské povinnosti, pre ktoré nevyužije vybojovanú miestenku na vrchol nadchádzajúceho roka. O tehotenstve sa 31-ročná brokárka dozvedela krátko po tom, ako sa v júli v Pragersku premiérovo stala kontinentálnou šampiónkou v trape. Dieťa by mala priviesť na svet začiatkom apríla. "Na streleckej scéne pôsobím už 19 rokov, myslím si, že jeden môžem vynechať. Je to šanca pre ostatné dievčatá," povedala jedna z ocenených športovkýň Slovenského streleckého zväzu (SSZ), ktorá na uplynulých dvoch OH v Pekingu 2008 a Londýne 2012 získala strieborné medaily.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies