Ringo Starr zverejnil skladbu Postcards from Paradise

NETKY.SK • 17 Marec 2015, 15:12 • 2 min
Ringo Starr zverejnil skladbu Postcards from Paradise

LONDÝN - Anglický hudobník Ringo Starr, ktorý sa preslávil ako bubeník už nefungujúcej kapely The Beatles, zverejnil skladbu Postcards from Paradise.

slovakia

left justify in out

Sedemdesiatštyriročný muzikant k novinke ponúkol aj lyric video. Pieseň Postcards from Paradise sa bude nachádzať na rovnomennom albume, ktorý Starr plánuje vydať 31. marca. Štúdiovka bude obsahovať jedenásť skladieb. Na nahrávaní sa podieľali napríklad Joe Walsh, Dave Stewart, Richard Marx, Peter Frampton alebo Glen Ballard.

 

 

Ringo Starr, vlastným menom Richard Starkey Jr., pôsobil v začiatkoch kariéry v kapele Rory Storm and the Hurricanes. V roku 1962 sa stal členom spomínaných The Beatles, ku ktorým patrili aj John Lennon, Paul McCartney a George Harrison. Po rozpade skupiny v roku 1970 sa vydal na sólovú dráhu. Ešte v tom istom roku nahral prvé dve sólové štúdiovky - Sentimental Journey a Beaucoups Of Blues. Svoj zatiaľ posledný album s názvom Ringo 2012 vydal v roku 2012. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies