Ringo Starr vydá 31. marca album Postcards From Paradise

NETKY.SK • 30 Január 2015, 16:23 • 2 min
Ringo Starr vydá 31. marca album Postcards From Paradise

USA - Anglický hudobník Ringo Starr, ktorý sa preslávil v legendárnej kapele The Beatles, vydá 31. marca svoj 18. sólový album Postcards From Paradise.

slovakia

left justify in out

Novinka bude obsahovať jedenásť skladieb. Na nahrávaní sa podieľali napríklad Joe Walsh, Dave Stewart, Richard Marx, Peter Frampton alebo Glen Ballard. "Ak nahrávam a vy ste práve v meste, tak ma navštívite a budete na albume," uviedol muzikant pre americký dvojtýždenník Rolling Stone.

 

Postcards From Paradise vyjde necelý mesiac pred tým, ako 74-ročného hudobníka uvedú 18. apríla do Rock'n'rollovej siene slávy. "Znamená to pre mňa uznanie. Konečne sme všetci štyria v Rock'n'rollovej sieni slávy, boli sme najväčšia popová kapela v krajine," povedal s tým, že na podujatí vystúpi, len ak sa iniciatívy ujme bývalý spoluhráč z The Beatles Paul McCartney. "Ak dá dokopy kapelu, predvediem With A Little Help From My Friends (skladba The Beatles, ktorú naspieval Starr na album Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band z roku 1967, pozn. SITA)," vyhlásil. 

 

Ringo Starr, vlastným menom Richard Starkey, pôsobil v začiatkoch kariéry v kapele Rory Storm and the Hurricanes. V roku 1962 sa stal členom spomínaných The Beatles, ku ktorým patrili aj John Lennon a George Harrison. Po rozpade skupiny v roku 1970 sa vydal na sólovú dráhu. Ešte v tom istom roku nahral prvé dve sólové štúdiovky - Sentimental Journey a Beaucoups Of Blues. Svoj zatiaľ posledný album s názvom Ringo 2012 vydal v roku 2012. 

Informácie pochádzajú z webstránky www.rollingstone.com a archívu agentúry SITA. 


Tracklist albumu Ringo Starr - Postcards From Paradise: 
01 Rory And The Hurricanes 
02 You Bring The Party Down 
03 Bridges 
04 Postcards From Paradise 
05 Right Side Of The Road 
06 Not Looking Back 
07 Bamboula 
08 Island In The Sun 
09. Touch And Go 
10 Confirmation 
11 Let Love Lead



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies