Ringo Starr pre USA Today: Kým udržím paličky, budem hrať

NETKY.SK • 1 Február 2012, 07:59 • 2 min
Ringo Starr pre USA Today: Kým udržím paličky, budem hrať

Ringo Starr pre USA Today Kým udržím paličky, budem hrať - Celebrity Niekdajší hráč na bicie skupiny Beatles, medzičasom 71-ročný Ringo Starr, sa ešte do dôchodku nechystá a do budúcnosti hľadí s optimizmom. Vyplýva to z jeho slov pre americký denník USA

slovakia

left justify in out

img

Niekdajší hráč na bicie skupiny Beatles, medzičasom 71-ročný Ringo Starr, sa ešte do dôchodku nechystá a do budúcnosti hľadí s optimizmom. Vyplýva to z jeho slov pre americký denník USA Today.      
      "Ak mám na výber, potom sa radšej rozhodnem pre to pozitívne. Svetu nepomôže, ak budem uvažovať negatívne," zdôraznil.
      Umelec, ktorému práve vychádza nový album Ringo 2012, si na margo ďalšej kariéry zažartoval, keď vyhlásil, že kým dokáže udržať paličky, dovtedy bude i hrať. "Vždy vtipkujem, že skončím v bluesovej skupine a budem hrať veľmi, veľmi pomaly," povedal Ringo.
      Každé živé vystúpenie končí exbeatle podľa vlastných slov notoricky známou skladbou Give Peace a Chance, v ktorej refréne však používa Peace and Love. "Aj keď som za to bol už často kritizovaný, robím tak. Bol by som rád, ak by na svete jestvovali iba mier a láska. To je môj sen," dodal Ringo Starr.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies