Ringo Starr nahral pieseň k Medzinárodnému dňu mieru

NETKY.SK • 22 September 2016, 11:17 • 2 min
Ringo Starr nahral pieseň k Medzinárodnému dňu mieru

LONDÝN - Anglický hudobník Ringo Starr predstavil v stredu spolu s videoklipom novú skladbu Now The Time Has Come, ktorú nahral pri príležitosti Medzinárodného dňa mieru.

slovakia

left justify in out

Sedemdesiatšesťročný niekdajší bubeník legendárnej kapely The Beatles zložil pieseň s producentom Bruceom Sugarom, pričom vokálmi do nej prispeli Richard Page, Colin Hay, Billy Valentine, Christian Collins, Maddi Jane, Casey McPherson, James Maslow a Wesley Stromberg. Novinka vznikla v spolupráci s Organizáciou spojených národov (OSN) v rámci kampane #HugForPeace. "Dúfam, že táto skladba prinesie ľuďom útechu a inšpiruje ich, aby spravili všetko, čo je v ich silách, aby nastolili mier vo svojich komunitách," vyhlásil hudobník.

 


Ringo Starr, vlastným menom Richard Starkey Jr., pôsobil v začiatkoch kariéry v kapele Rory Storm and the Hurricanes. V roku 1962 sa stal členom The Beatles, ku ktorým patrili aj John Lennon, Paul McCartney a George Harrison. Po rozpade skupiny v roku 1970 sa vydal na sólovú dráhu. Ešte v tom istom roku uviedol na trh prvé dve sólové štúdiovky - Sentimental Journey a Beaucoups Of Blues. Počas svojej sólovej kariéry nahral zatiaľ 18 štúdioviek, pričom najnovšiu s názvom Postcards From Paradise vydal vlani v marci. Dva razy ho uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy, v roku 1988 ako člena The Beatles a vlani ako sólového umelca.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies