Ringo Starr chce v reakcii na streľbu v Orlande šíriť mier a lásku

NETKY.SK • 14 Jún 2016, 07:08 • 2 min
Ringo Starr chce v reakcii na streľbu v Orlande šíriť mier a lásku

NEW YORK - Ringo Starr, ktorý každý rok na svoje narodeniny začiatkom júla šíri posolstvo lásky a mieru, dnes v rozhovore povedal, že chce svoje posolstvo zdôrazniť o to viac po streľbe v americkom Orlande, kde zahynulo 50 ľudí vrátane útočníka a 50 ďalších utrpelo zranenia.

slovakia

left justify in out

"Nechápem ten prístup, že sa niekto rozhodne zraniť a zabiť veľa nevinných ľudí. Nepodporujem ani vojny, ale viem pochopiť, že sú tam dve strany, ktoré idú proti sebe. Toto však je tak náhodné," povedal Ringo Starr agentúre AP.

 

"Nejaký chlap - doteraz to vždy bol chlap, nie nejaké dievča - ráno vstane a možno je šialený, možno je naštvaný - to nevieme, ja neviem - a rozhodne sa spôsobiť veľa bolesti... Je to smutné," dodal.

 

Ringo Starr preto vyzýva každého, aby na jeho 76. narodeniny, dňa 7. júla na poludnie, poprosili spoločne o mier a lásku.

 

Túto akciu organizuje od roku 2008 a v minulosti sa konala v New Yorku, Chicagu či Los Angeles, ale aj v Hamburgu a na iných miestach. Začalo sa to tým, keď sa ho ktosi spýtal, čo chce na narodeniny. A on odpovedal, že najväčším darom preňho bude, ak si ktokoľvek, kdekoľvek v deň jeho narodenín bude želať "mier a lásku".

 

Ringo Starr je v súčasnosti so svojou kapelou All-Starr Band na americkom turné, ktoré ukončí 2. júla v Los Angeles.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies