Rimania sa rozlúčili so športovým riaditeľom Baldinim

NETKY.SK • 6 Jún 2013, 12:49 • 2 min
Rimania sa rozlúčili so športovým riaditeľom Baldinim

MILÁNO - Taliansky futbalový klub AS Rím na základe vzájomnej dohody opúšťa doterajší športový riaditeľ Franco Baldini.

slovakia

left justify in out

Priznal sa tým k zodpovednosti za nevydarené dve sezóny, v ktorých Rimania zostali pred bránami postupu do európskych pohárových súťaží. Vo funkcii ho nahradí Walter Sabatini.

Personálne zmeny na Olympijskom štadióne prichádzajú v čase, keď sa špekuluje o príchode francúzskeho trénera Laurenta Blanca na trénerskú lavičku namiesto Aurelia Andreazzoliho. 

"Ďakujeme Francovi Baldinimu za jeho služby v uplynulých dvoch ročníkoch. Hral dôležitú rolu pri spustení nového projektu. Želáme mu veľa úspechov v budúcich pôsobiskách," odprevadil Baldiniho prezident klubu James Pallotta. 

Vlani AS skončilo v tabuľke Serie A na siedmom mieste, tento rok na šiestom. Nestačilo to ani na účasť v Európskej lige UEFA. Naposledy sa na európskej scéne klub s vlčicou v znaku predstavil v ročníku 2011/12, keď ho senzačne vyradil v play-off EL UEFA Slovan Bratislava.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies