Riis chce teraz stráviť viac času s rodinou a rozmýšľať

NETKY.SK • 31 Marec 2015, 13:38 • 2 min
Riis chce teraz stráviť viac času s rodinou a rozmýšľať

KODAŇ - Bývalý majiteľ a športový riaditeľ cyklistického tímu Tinkoff-Saxo Bjarne Riis chce po odchode z družstva stráviť viac času s rodinou a bude rozmýšľať o svojej budúcnosti.

slovakia

left justify in out

Cesty Tinkoff-Saxo a Dána sa rozišli počas minulého týždňa po vzájomnej dohode. Obe strany nechcú situáciu bližšie komentovať, Riis len poďakoval jazdcom za podporu a prostredníctvom synovho Twittera im adresoval odkaz: "Tvrdo pracujte. Som si istý, že vďaka tvrdej práci budete dosahovať kvalitné výsledky. Prajem vám všetkým veľa šťastia." V drese Tinkoff-Saxo jazdia v tejto sezóne aj Peter a Juraj Saganovci a Michael Kolář.

 

O dôvodoch rozchodu sa len špekuluje. Riis sa nezhodol s majiteľom tímu Olegom Tiňkovom na niektorých aspektoch, vedenie družstva odmieta, že by dôvodom boli nepresvedčivé výkony jazdcov. Riis predal tímovú licenciu Tiňkovovi v zime 2013, podľa správ za 6 miliónov eur. V družstve však zostal pôsobiť na pozícii manažéra. "S tímom som zažil veľa nezabudnuteľného. Budem sa teraz venovať svojej rodine a priateľom. Budem rozmýšľať a hľadať, čo by som chcel nové dosiahnuť v profesionálnom živote. Nebudem to však rozoberať v médiách," doplnil Riis. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona