Rihannine videá majú na YouTube najviac pozretí

NETKY.SK • 19 Jún 2013, 18:45 • 2 min
Rihannine videá majú na YouTube najviac pozretí

LOS ANGELES - Barbadoská speváčka Rihanna na portáli YouTube prekonala Kanaďana Justina Biebera, ktorého oficiálne videá mali doteraz najviac pozretí.

slovakia

left justify in out

Sedemdesiatsedem klipov na Rihanninom kanáli VEVO má 3,784 miliardy pozretí a 8,75 milióna odberateľov. Bieber má na YouTube 79 videí, ktoré majú takmer 3,783 miliardy pozretí. Kanál tínedžerského idola odoberá 4,97 milióna ľudí. Rihanna je úspešnejšia aj na Facebooku, kde má 72,45 milióna fanúšikov, pričom Bieber len 54,46 milióna. Twitteru však kraľuje spevák, ktorý sa nedávno stal prvým človekom so 40 miliónmi nasledovníkov.

Rihanna, celým menom Robyn Rihanna Fenty, sa z rodného Barbadosu do USA presťahovala ako 16-ročná s cieľom rozbehnúť hudobnú kariéru. Debutovala v roku 2005 albumom Music Of The Sun, s ktorým sa rovnako ako s ďalšími šiestimi štúdiovkami prebojovala do prvej desiatky albumového rebríčka Billboard 200. Ten po prvý raz dobyla až so siedmym albumom Unapologetic, ktorý vyšiel vlani v novembri. K jej najväčším hitom patria skladby ako SOS, Umbrella, Don't Stop The Music, Disturbia, Rude Boy, Only Girl (In The World), What's My Name?, S&M, We Found Love, Where Have You Been či Diamonds. Je držiteľkou šiestich cien Grammy, osemnástich Billboard Music Awards, šiestich American Music Awards, dvoch Brit Awards, troch MOBO Awards a desiatok ďalších ocenení. Rihanna už stihla debutovať aj na striebornom plátne, keď vo filme Bojová loď (2012) stvárnila vojačku Raikes.

Rihanna - Stay ft.Mikky Ekko



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona