Rihanna začala pracovať na novom albume

NETKY.SK • 5 Január 2014, 10:44 • 2 min
Rihanna začala pracovať na novom albume

BRATISLAVA - Tvrdí to producent DJ Mustard, ktorý sa má na albume podieľať.

slovakia

left justify in out

Barbadoská speváčka Rihanna začala pracovať na svojej ôsmej štúdiovke. V rozhovore pre portál HipHop-N-More to prezradil producent DJ Mustard, ktorý sa má na albume podieľať. "Konečne budem spolupracovať s Rihannou, bude to na jej novom albume. Robím beaty, o ktorých si myslím, že by sa jej mohli páčiť. Ak sa jej páčiť nebudú, tak vymyslíme niečo iné priamo v štúdiu. Budem pokračovať v produkovaní, až kým si nejaký beat nevyberie. Ale ona si nejaký nakoniec vyberie," vyhlásil 23-ročný DJ Mustard, vlastným menom Dijon McFarlane. Názov speváčkinho nového albumu zatiaľ nie je známy.

Dvadsaťpäťročná Rihanna, celým menom Robyn Rihanna Fenty, sa z rodného Barbadosu do USA presťahovala ako 16-ročná. Jej cieľom bolo rozbehnúť hudobnú kariéru. Debutovala v roku 2005 albumom Music Of The Sun, s ktorým sa rovnako ako s ďalšími šiestimi štúdiovkami prebojovala do prvej desiatky albumového rebríčka Billboard 200. Ten však po prvý raz dobyla až s albumom Unapologetic (2012). K jej najväčším hitom patria skladby ako SOS, Umbrella, Don't Stop The Music, Disturbia, Rude Boy, Only Girl (In The World), What's My Name?, S&M, We Found Love, Where Have You Been či Diamonds. Je držiteľkou šiestich cien Grammy, ôsmich American Music Awards či dvoch Brit Awards a desiatok ďalších ocenení. Účinkovala vo filmoch Bojová loď (2012) a To je koniec! (2013). Vlani na jar predstavila aj svoju prvú módnu kolekciu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona