Rihanna si vydýchla: Muž dostal zákaz približovať sa k speváčke a jej domu

NETKY.SK • 22 August 2014, 13:31 • 2 min
Rihanna si vydýchla: Muž dostal zákaz približovať sa k speváčke a jej domu

LOS ANGELES - Losangeleský súd vydal zákaz približovania sa pre nemenovaného muža, ktorý sa minulý týždeň potuloval okolo domu barbadoskej speváčky Rihanny v štvrti Hollywood Hills.

slovakia

left justify in out

Muž sa na základe rozhodnutia súdu nesmie priblížiť k Rihanne a jej domu na vzdialenosť menšiu než 100 yardov (91,44 metra).

 

Muža zbadali minulý týždeň speváčkini bodyguardi, keď sa tri až štyri hodiny pohyboval okolo jej domu a údajne sa snažil preliezť plot. Keď si však všimol ochranku, utiekol. Policajtom sa ho ale podarilo nájsť a zatknúť za vandalizmus, ktorý nemal súvislosť s pohybom okolo speváčkinho domu. Policajti si taktiež mysleli, že muž ani nevedel, že šlo o Rihannin dom. Jej ochrankári s tým však nesúhlasili a právnik preto následne požiadal o vydanie zákazu približovania sa. 

 

Dvadsaťšesťročná Rihanna, celým menom Robyn Rihanna Fenty, sa z rodného Barbadosu do USA presťahovala ako 16-ročná. Debutovala v roku 2005 albumom Music Of The Sun, s ktorým sa rovnako ako s ďalšími šiestimi štúdiovkami prebojovala do prvej desiatky albumového rebríčka Billboard 200. Ten však po prvý raz dobyla až s albumom Unapologetic (2012). K jej najväčším hitom patria skladby ako SOS, Umbrella, Don't Stop The Music, Disturbia, Rude Boy, Only Girl (In The World), What's My Name?, S&M, We Found Love, Where Have You Been či Diamonds. Je držiteľkou siedmich cien Grammy, ôsmich American Music Awards, dvoch Brit Awards a desiatok ďalších ocenení. Ako herečka sa predstavila vo filmoch Bojová loď (2012) a To je koniec! (2013). 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona