Rihanna predstaví svoju kolekciu na Newyorskom týždni módy

NETKY.SK • 13 December 2015, 09:13 • 2 min
Rihanna predstaví svoju kolekciu na Newyorskom týždni módy

USA - Barbadoská speváčka Rihanna predstaví svoju módnu kolekciu na týždni módy v New Yorku, ktorý sa bude konať vo februári.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom prostredníctvom mikroblogovacej siete Twitter. Interpretka by tam mala predstaviť kolekciu športového oblečenia, ktoré navrhla pre značku Puma. Zároveň oznámila, že v aukčnej spoločnosti Paddle8 nechá vydražiť dva lístky do prednej rady na jej prehliadku, pričom vyvolávacia cena jedného by mala byť 15-tisíc dolárov (v prepočte zhruba 13 700 eur). Zisk z dražby venuje charite The Clara Lionel Foundation zameriavajúcej sa na zlepšenie životnej úrovne v komunitách, ktorú založila v roku 2012.


Rihanna, celým menom Robyn Rihanna Fenty, sa ako 16-ročná presťahovala z rodného Barbadosu do USA. Debutovala v roku 2005 albumom Music Of The Sun, s ktorým sa rovnako ako s ďalšími šiestimi štúdiovkami prebojovala do prvej desiatky albumového rebríčka Billboard 200. Ten však po prvý raz dobyla až s albumom Unapologetic (2012). Speváčkina najnovšia štúdiovka Anti zatiaľ nemá oficiálny dátum uvedenia na trh. K jej najväčším hitom patria skladby ako SOS, Umbrella (feat. Jay Z), Don't Stop The Music, Take A Bow, Disturbia, Rude Boy, Only Girl (In The World), What's My Name? (feat. Drake), S&M, We Found Love (feat. Calvin Harris), Where Have You Been, Diamonds, Stay (feat. Mikky Ekko), FourFiveSeconds (feat. Kanye West a Paul McCartney) a Bitch Better Have My Money. Je držiteľkou ôsmich cien Grammy, deviatich American Music Awards, dvoch BRIT Awards a desiatok ďalších ocenení. Ako herečka sa predstavila napríklad v snímkach Bojová loď (2012), To je koniec! (2013) a Annie (2014).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies