Rihanna je dokonalá popová hviezda, tvrdí Cheryl Cole

NETKY.SK • 8 Máj 2012, 07:47 • 2 min
 Rihanna je dokonalá popová hviezda, tvrdí Cheryl Cole

Rihanna je dokonalá popová hviezda, tvrdí Cheryl Cole - Celebrity Britská speváčka Cheryl Cole v magazíne GQ priznala, že obdivuje barbadoskú hviezdu Rihannu. Viete, čo milujem na Rihanne?

slovakia

left justify in out

img

Britská speváčka Cheryl Cole v magazíne GQ priznala, že obdivuje barbadoskú hviezdu Rihannu. "Viete, čo milujem na Rihanne? Tiež ju neustále kritizujú za to, čo má oblečené a o čom spieva, ale je taká slobodná," vysvetlila. "Je jej to úplne jedno! Milujem to na nej. Je nádherná a slobodná. Dokonalá popová hviezda," dodala. Cole si myslí, že ju možno do takého stavu doviedlo všetko, čo prežila. "Hovorí si: 'No a čo. Čo o nás ešte môžete povedať? Už nám nemôžete ublížiť.' To sa mi na nej páči, je to oslobodzujúce," zhrnula.

Cheryl Cole sa preslávila ako členka skupiny Girls Aloud, ktorá vznikla v roku 2002 prostredníctvom talentovej šou Popstars: The Rivals. Okrem nej ju tvoria Nicola Roberts, Nadine Coyle, Kimberley Walsh a Sarah Harding. Na svojom konte majú päť štúdiových albumov - Sound of the Underground (2003), What Will the Neighbours Say? (2004), Chemistry (2005), Tangled Up (2007) a Out of Control (2008). Od roku 2009 je skupina neaktívna, oficiálne sa však nerozpadla. Všetkých päť členiek sa vydalo na sólovú kariéru a v novembri by sa mali pri príležitosti desiateho výročia znovu predstaviť na jednom pódiu. Cole vydala albumy 3 Words (2009) a Messy Little Raindrops (2010) a v singlových rebríčkoch bodovala so skladbami Fight for This Love, 3 Words, Parachute, Promise This či Heartbreaker. Fanúšikovia ju na obrazovkách videli i v troch sériách britskej verzie speváckej súťaže The X Factor, kde v minulosti pôsobila ako porotkyňa a mentorka.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies