Rihanna dobyla UK Chart s tretím albumom za sebou

NETKY.SK • 26 November 2012, 15:19 • 2 min
Rihanna dobyla UK Chart s tretím albumom za sebou

Rihanna dobyla UK Chart s tretím albumom za sebou - Celebrity Barbadoská speváčka Rihanna podľa očakávaní dobyla so svojou siedmou štúdiovkou Unapologetic (2012) britský albumový rebríček, a zaznamenala tak rekordné tretie prvenstvo v UK Charte za sebou.

slovakia

left justify in out

img

Barbadoská speváčka Rihanna podľa očakávaní dobyla so svojou siedmou štúdiovkou Unapologetic (2012) britský albumový rebríček, a zaznamenala tak rekordné tretie prvenstvo v UK Charte za sebou. Dvadsaťštyriročná speváčka, ktorá pred Unapologetic triumfovala aj s nahrávkami Loud (2010) a Talk That Talk (2011), sa tak vyrovnala Madonne, Eve Cassidy a Norah Jones. Celkovo má Rihanna na konte už štyri prvenstvá v UK Charte, keď v roku 2007 dobyla tento rebríček aj s albumom Good Girl Gone Bad.

Rihanna vytlačila z vrcholu skupinu One Direction s druhou štúdiovkou Take Me Home (2012), ktorej patrí aktuálne druhá priečka. Tento album je zároveň tento týždeň jedinou nenovinkou v prvej päťke. Na trojke štartuje dievčenská formácia Little Mix s debutovým albumom DNA (2012), na štvrtej priečke sa umiestnila kapela Led Zeppelin s live nahrávkou Celebration Day (2012) a prvú päťku uzatvára kanadský spevák Michael Bublé s deluxe verziou svojho vlaňajšieho vianočného albumu Christmas (2011). Výpočet tohtotýždňových noviniek uzatvára speváčka Susan Boyle s nahrávkou Standing Ovation: The Greatest Songs From The Stage (2012) na sedmičke. 

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies