Rihanna chce údajne v novembri vydať nový album

NETKY.SK • 10 August 2013, 13:54 • 2 min
Rihanna chce údajne v novembri vydať nový album

USA - Dvadsaťpäťročná speváčka vydala svoje ostatné štyri albumy vždy v novembri a navyše v rozmedzí štyroch rokov.

slovakia

left justify in out

Barbadoská speváčka Rihanna údajne plánuje v novembri vydať nový album. Informovala o tom talianska MTV s tým, že speváčka chce na zatiaľ nepomenovanej novinke pracovať počas aktuálneho svetového turné, ktoré ukončí 15. novembra. Do štúdia by pritom mala zamieriť už o niekoľko týždňov. Rihanna vydala svoje ostatné štyri albumy vždy v novembri a navyše v rozmedzí štyroch rokov.

Dvadsaťpäťročná Rihanna, celým menom Robyn Rihanna Fenty, sa z rodného Barbadosu do USA presťahovala ako 16-ročná. Jej cieľom bolo rozbehnúť hudobnú kariéru. Debutovala v roku 2005 albumom Music Of The Sun, s ktorým sa rovnako ako s ďalšími šiestimi štúdiovkami prebojovala do prvej desiatky albumového rebríčka Billboard 200. Ten však po prvý raz dobyla až so siedmym albumom Unapologetic, ktorý vyšiel vlani. K jej najväčším hitom patria skladby ako SOS, Umbrella, Don't Stop The Music, Disturbia, Rude Boy, Only Girl (In The World), What's My Name?, S&M, We Found Love, Where Have You Been či Diamonds. Je držiteľkou šiestich cien Grammy, piatich American Music Awards, dvoch Brit Awards, 22 Billboard Music Awards a desiatok ďalších ocenení. Rihanna sa už stihla objaviť aj na striebornom plátne, keď si zahrala vo filme Bojová loď (2012). Túto jar predstavila aj svoju prvú módnu kolekciu. 

Informácie pochádzajú z webstránky www.gigwise.com a archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona