Říha: Zradili nás presilovky a to rozhodlo

NETKY.SK • 27 August 2015, 07:36 • 2 min
Říha: Zradili nás presilovky a to rozhodlo

BRATISLAVA - Hokejistom Slovana Bratislava nevyšiel vstup do novej sezóny Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL), keď v stredu večer prehrali pred vlastnými fanúšikmi s Admiralom Vladivostok 1:3. Najvýchodnejšie mužstvo celej súťaže oplatilo "belasým" prehru 1:4 z predchádzajúceho ročníka.

slovakia

left justify in out

"Je to niečo iné ako prípravné zápasy a každý sa do toho musí nejako dostať. Admiral to dnes zvládol lepšie ako my," uznal útočník Slovana Lukáš Kašpar. Domáci nevyužili na prelome prvej a druhej tretiny presilovku o dvoch korčuliarov i päťminútový trest pre M. Mamina. "V dlhej presilovke sme mali problém dostať sa do útočnej tretiny a chvíľu tam zostať. Mali sme to zahrať lepšie a dať gól. Bol by to iný zápas, ak by sme vtedy vyrovnali na 1:1," dodal Kašpar.


Tréner Slovana Miloš Říha bol sklamaný z výsledku. "Zápas sa mi hodnotí ťažko, pretože začínať doma je náročnejšie. Tlak na nás bol obrovský, súper predvádzal svoju hru a trpezlivo čakal na naše chyby. Zradili nás presilovky a to rozhodlo. Chlapci sa až do konca snažili, ale efektivita z našej strany nebola dobrá," zhodnotil kouč Říha.


Prvý súťažný duel s kapitánskym "céčkom" absolvoval v domácom tíme Tomáš Surový. "Veľmi dobre vieme, že každý bod má cenu zlata. Do ďalšieho duelu ideme s tým, že musíme vyhrať. Musíme makať naplno každý deň. Ideme ďalej. Neriešim, že to bola moja kapitánska premiéra v súťažnom zápase. Zaujíma ma iba to, aby sme vyhrávali, čo sa nám nepodarilo," povedal Surový.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona