Říha sa netají svojím záujmom vrátiť sa späť do Ruska

NETKY.SK • 18 September 2013, 13:24 • 2 min
Říha sa netají svojím záujmom vrátiť sa späť do Ruska

MOSKVA - Svojou túžbou vrátiť sa späť do Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) sa netají niekdajší tréner Spartaka Moskva, Atlantu Mytišči a SKA Petrohrad Miloš Říha.

slovakia

left justify in out

"Zatiaľ nemám čo povedať. Čakám na novinky z Ruska," citoval Sport-express českého kormidelníka, ktorý po svojom odvolaní v Petrohrade pôsobil v uplynulom ročníku v extraligovom tíme Pardubíc. "Až potom budem prijímať rozhodnutia. Ak budú záujemcovia rozprávať so mnou jedným hokejovým jazykom, veľmi rád prijmem ponuku z KHL. Poviem čestne, za prácou vo vašej lige sa mi cnie. Som pripravený pozrieť sa na ponuky od rôznych klubov. Pre mňa nie je dôležité či to bude bohatý klub, ale nie. Hlavné bude, aby to bolo zaujímavé."

Na otázku, či by to mohol byť prípadne po tretí raz aj Atlant Mytišči, s ktorým sa naposledy rozlúčil nie v dobrom, Říha zareagoval: "Ja nemám problém s nikým. Ak sa odtiaľ ozvú, porozmýšľam."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies