Ricky Martin šikanoval homosexuálov

NETKY.SK • 28 August 2013, 17:21 • 2 min
Ricky Martin šikanoval homosexuálov

MADRID - Portorický spevák Ricky Martin zvykol v mladosti šikanovať homosexuálov. On sám pritom v roku 2010 prvý raz prehovoril o svojej homosexualite.

slovakia

left justify in out

"Keď sa pozriem späť, uvedomujem si, že som šikanoval ľudí, o ktorých homosexualite som vedel. Bola to internalizovaná homofóbia a chcel som sa jej zbaviť," vysvetlil Martin v rozhovore pre austrálsku verziu magazínu GQ. "Bol som veľmi zúrivý. Pozeral som na gejov a myslel som len na to, že ja taký nie som, že taký byť nechcem. Bol som zahanbený," pokračoval. "Moja sebaúcta bola zdrvená, keď som odvšadiaľ počúval, že byť gej nie je správne. Zlosť som si vybíjal na tých, čo boli okolo mňa," dodal. Spevák priznal, že odkedy sa stal otcom dvojičiek Mattea a Valentina, tak sa zmenil aj jeho pohľad na svet. "Nechcel som, aby vyrastali v dome klamstiev, ani aby si mysleli, že byť gej nie je správne".

Ricky Martin začal svoju kariéru už ako 12-ročný, keď bol členom chlapčenskej skupiny Menudo. Jeho eponymná debutová sólovka vyšla v roku 1991 a postupne na ňu nadviazal aj ďalšími ôsmimi štúdiovkami - Me Amarás (1993), A Medio Vivir (1995), Vuelve (1998), Ricky Martin (1999), Sound Loaded (2000), Almas del Silencio (2003), Life (2005), Música + Alma + Sexo (2011). Počas svojej kariéry sa mu podarilo predať viac ako 70 miliónov albumov a získať šesť cien Grammy, dve American Music Awards či desať Billboard Music Awards.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies