Ricky Gervais si opäť servítku pred ústa nekládol, odniesli si to aj veľkí herci

NETKY.SK • 10 Január 2020, 20:8 • 2 min
Ricky Gervais si opäť servítku pred ústa nekládol, odniesli si to aj veľkí herci

USA – Počas udeľovania prestížnych filmových ocenení Zlatý glóbus sa paradoxne o najväčší rozruch postaral moderátor Ricky Gervais, taktiež známy aj ako britský herec a komik.

slovakia

left justify in out

Komici nemajú hranice

V prejave, ktorým mal celý galavečer slávnostne otvoriť, padlo hneď niekoľko nevyberaných slov či dokonca obvinení na adresu niektorých hercov. Zo strany Gervaisa to bolo cielené, pretože povedal, že je mu jedno koho urazí, pretože na tomto mieste stojí už posledný raz.

 

 

Aktivistka Thunberg

Vtipne zareagoval aj na ľudí mimo filmového priemyslu."Všetci čo dnes vyhrajú, a prídu si na pódium po ocenenie, prosím vás, nenaťahujte čas svojimi politickými prejavmi. O svete tam vonku neviete nič. Väčšina z vás bola v škole menej ako Greta Thunberg,“ zažartoval na adresu mladej švédskej aktivistky.

 

img

 

Epsteinova smrť

V jeho vtipoch sa však objavili aj narážky na škandály so sexuálnym obťažovaním. V tejto súvislosti spomenul aj údajnú samovraždu Jeffreyho Epsteina, ktorej vyšetrovaním vyplávalo na povrch viacero otáznikov. Do väzenia sa dostal tento známy finančník za sexuálne zneužívanie maloletých dievčat. V priamom prenose, ktorý sledovali milióny divákov, spochybnil jeho samovraždu. "Buďte ticho. Viem, že je to váš kamarát, ale mne je to jedno,"  pokračoval Gervais.

 

img

 

Svoje si vypočul aj DiCaprio

Mimo iného pourážal aj také ikony ako Leonarda DiCapria za to, že chodí s oveľa mladšími ženami, alebo filmových producentov, ktorých označil za zvrhlíkov. Napriek tomu, že je komik, tak niektoré jeho hlášky boli až hraničné. Počas večera bolo dokonca na niektorých hercoch vidieť, že tento druh humoru ich už veľmi nezaujíma.

 

img

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona