Ricky Gervais chce nakrútiť film o Davidovi Brentovi

NETKY.SK • 6 August 2014, 13:14 • 2 min
Ricky Gervais chce nakrútiť film o Davidovi Brentovi

BRATISLAVA - Britský komik Ricky Gervais chce nakrútiť film o šéfovi papierní Davidovi Brentovi, ktorého stvárňoval v sitkome The Office (2001 - 2003).

slovakia

left justify in out

Snímka by mala zachytávať jeho život po 15 rokoch odvtedy, ako ho prepustili zo spomínanej firmy. Brent sa teraz živí ako obchodný cestujúci, ktorý financuje koncertné turné svojej kapely po Veľkej Británii. Chce si tak splniť sen a stať sa rockovou hviezdou. S produkciou filmu by chcela televízia BBC začať na budúci rok.

 

Päťdesiattriročný Ricky Gervais si úlohu zopakoval aj v krátkom filme The Return of Brent (2013) či televíznom projekte Learn Guitar with David Brent (2013). Bol tiež výkonným producentom americkej verzie seriálu The Office, ktorú vysielali v rokoch 2005 - 2013. Na konte má aj komédiu The Invention of Lying (2009), na tvorbe ktorej sa podieľal ako režisér a scenárista, a zároveň si v nej zahral jednu z hlavných postáv. Ako režisér a scenárista spolupracoval so Stephenom Merchantom na tvorbe snímky Cemetery Junction (2010). Dvojica tvorila aj seriál Life's Too Short (2011 - 2013). Najbližšie sa predstaví v dobrodružnej komédii Noc v múzeu: Tajomstvo hrobky, ktorá by sa mala do slovenských kín dostať 18. decembra. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies